Knotweed, ljekovita svojstva i kontraindikacije, recenzije i sastav koji danas smo odlučili uzeti u obzir na mjestu „Zdravlje Ljepota” je jedna od najkorisnijih biljaka!

Oh, kako smo ponekad nepažljivi, ne primjećujući ili ne znajući koji su korisni izvori, u doslovnom smislu, na nogama! Mnogo je imena u današnjem "gostu": birdwalker, tipton, heljad, gosyatnik, trava. U sadašnjem rječniku Dahl postoje stari imena: dikusha, iskrivljena trava, redovita, srce, divlja gorušica, paprikaš, gryzhnik itd.

Gdje raste spora?

Spore se mogu naći na gotovo svim kontinentima, osim možda u cirkumpolarnim područjima. Dobro raste i u vlažnim i sušnim klimatskim područjima, a također i toliku hladnoću oštrih zimskih mjeseci. To ga čini prilično nepretencioznim ljekovitim biljkama koje se mogu uzgajati na svoj način i na Dalekom Istoku iu Europi (pa čak iu Sibiru ili u subtropijama!).

Potrebno je napomenuti izvanrednu vitalnost sporova. Uostalom, brzo raste i nakon ponovljenog košnje. Osim toga, biljka se ne boji prekoračenja i iznimno raste na sabijenom komadu zemlje. Često možete vidjeti guštare ove trave na pašnjacima za životinje, staze, na začepljenim i napuštenim gradilištima, kao i na slobodnim mjestima.

Pogledajte fotografiju i zapamtite što ova korisna biljka izgleda.

Sastav triogonije

Nakon što su proučavali sastav planinara ptica, znanstvenici su pronašli dosta vitamina. Vitamin K, E, A, kao i karoten i mnoge druge topljive tvari čine ga nevjerojatno korisnim za ljudsko zdravlje.

Tokoferol ili vitamin E je jedan od najboljih prirodnih antioksidansa, beta-karoten je u mogućnosti suzbiti proces starenja tjelesnih stanica, a također se smatra jednim od najboljih načina za jačanje i sprječavanje bolesti kardiovaskularnog sustava. Dakle, vitamin C (askorbinska kiselina je neophodna) - ključ zdravih krvnih žila i jaki imunološki sustav, također je uključen u popis elemenata koji se nalaze u knotweed.

Osim toga, sastav ove nevjerojatne biljke uključuje:

  • eterična ulja;
  • organske kiseline;
  • ugljikohidrata;
  • masti;
  • vosak;
  • tanini;
  • vlakna;
  • glikozide;
  • gorčina;
  • smole i slično.

A mi ćemo pogledati danas više stabljike i lišća knotweed ljekovita svojstva i kontraindikacije, čitač recenzije i fotografije sadrže avikulyarin, koja je tzv fungicidna svojstva. Također je u njima i kvercetina, često nazivana "vremeplovom" protiv starenja.

Popis planinskih mineralnih veza također je značajan:

Ljekovita svojstva

Takav luksuzni mineralni i vitaminski sastav zainteresirali su narodne iscjelitelje, nutricioniste, liječnike i kozmetologe. I doista, koja se druga biljka može pohvaliti takvim korisnim svojstvima:

  • antioksidansa;
  • analgetik i spazmolitik;
  • antimikrobni;
  • protuupalno;
  • steže;
  • mohkgonnoe (uzimanje juha od sporisha, ljekovita svojstva i kontraindikacije s pregledima koje razmatramo, možete značajno smanjiti kristalizaciju soli u genitourinarni sustav).

Osim toga, zahvaljujući planinarskoj ptici može se poboljšati apetit, poboljšati imunitet, vratiti reproduktivnu funkciju, poboljšati koagulaciju krvi i još mnogo toga, kako ćemo pričati.

Korištenje folklornih recepata s unutrašnjom sponom možete jednostavno izliječiti:

  1. impotencija i ženske (muške) neplodnosti;
  2. taloženje soli, reumatizam i giht;
  3. tuberkuloze;
  4. enterokolitis i proljev;
  5. razne povrede metabolizma minerala;
  6. malariju;
  7. ženske bolesti i krvarenje maternice;
  8. hemoroidi, koji su popraćeni krvarenjem;
  9. dugoročne rane koje ne liječe;
  10. bolesti žučnog mjehura i bolesti jetre;
  11. želučanog ulkusa i gastritisa;
  12. bubrežni kamen (prevencija);
  13. bolesti mokraćnog trakta itd.

Vanjska primjena masti pripremljena od knotweeda pomaže kod raznih rana, modrica i ulkusa.

Kontraindikacije za uporabu

Naši redoviti čitatelji već su znali da, unatoč opsežnom popisu korisnih svojstava, čak i najkorisniji proizvodi mogu naškoditi tijelu. A sporich nije iznimka od pravila.

  • Lijekovi koji se temelje na planinarki ptica, prema liječnicima, strogo su zabranjeni za trudnice jer ti lijekovi mogu uzrokovati prestanak trudnoće (pogotovo što je važno u ranim fazama!).
  • Nemoguće je koristiti narodne i službene lijekove iz tetovaže osobama koje pate od niskog krvnog tlaka. Osim toga, od upotrebe spužvi potrebno je suzdržati od bolesnika s gastrointestinalnim bolestima (peptički ulkus i gastritis), koji su popraćeni visokom kiselosti. Nemojte koristiti lijekove iz ove ljekovite biljke za akutni glomerulonefritis.
  • Pored gore opisanih slučajeva, potrebno je uzimati dugotrajno korištenje dekocija i infuzija, čiji je glavni sastojak spore, uz redovito praćenje koagulabilnosti krvi.

Načini korištenja spora u narodnoj medicini: recepti

Tradicionalna medicina koristi travu trave, kako u suhom tako i svježem obliku u različitim koncentracijama. Osim toga, čak i korijeni idu na posao. A kako pravilno pripremiti ljekovito bilje, sigurno ćemo pisati u budućim člancima stranice "Zdravlje ljepote".

Iz rizoma planinara priprema se juha, a od trave - ljekovitih infuzija. Svježa trava se koristi za dobivanje hladnih i toplih obloga od modrica i rana. Valja napomenuti da su gotove infuzija knotweed može biti dodan u liječenju kožnih bolesti u kadu i koristi za vraćanje snage i ljepote kose.

U ljetnim mjesecima najbolje je koristiti svježe bilje u pripremi medicinskih proizvoda, uzimajući je na putu za zimu. Pozitivan učinak korištenja domaćih lijekova bit će vidljiv nakon jednog do dva mjeseca (za teške bolesti).

Danas smo za vas prikupili najučinkovitiji i najjednostavniji recept za korištenje spora. Svojstva i kontraindikacije, pregled lijekova mogu se naći na samom kraju ovog članka. Međutim, prije recepata želim napomenuti da se svaki lijek u gotovom obliku ne koristi više od četiri puta dnevno, a ostatak sredstava treba čuvati najviše jedan dan na hladnom mjestu.

Recepti infuzija

  1. Uzmite pet grama trave i pecite čašicom kipuće vode, kuhane od pročišćene vode. Ostavite smjesu sat vremena, pokrijte poklopac, a zatim procijedite kroz sito. Spremni za infuziju se konzumira u obliku topline za pola šalice (sto grama) za jačanje imunološkog sustava, kršenje metabolizma soli u razdoblju oporavka nakon operacije, bronhitisa i prehlade, naizmjenično lijek uz korištenje đumbir čaj.
  2. Za pripremu sljedeći recept treba napraviti čašu kipuće vode tri - četiri čaja žlice sirovog trave knotweed. Nakon toga, smjesa se ostavi da odstoji oko sat vremena na toplom mjestu (može se dobiti u termos), filtrira kroz neto ili sito gazom i troše žlica hemoroide, neplodnost, krvarenje, tuberkulozu, opća slabost i probleme sa želučano-crijevnog trakta.
  3. Pripremite ili kupite sporish u apoteku, trebamo samo desetak grana ove biljke. Sada ih pecite s dvije šalice kipuće vode i pustite smjesu da se ohladi na oko četrdeset stupnjeva. Nakon toga, sipati u bazen i sjediti u njoj dok se ne hladi (ali možete popuniti nekoliko puta s toplom vodom, sigurno). Samo nekoliko postupaka i primijetit ćete da će upaljeni hemorrhoidni čvorovi početi nestajati. Međutim, preporuča se korištenje infuzije i iznutra, kao i ove procedure.

Recepti juha

  1. Kako bi se poboljšala vitalnost i jačanje imuniteta u jesensko-zimskom razdoblju, preporučuje se kuhati i konzumirati takav izvarak. Napunite deset grama suhe trave s dvije čaše tople, pročišćene vode i stavite spremnik u vodenu kupelj. Otprilike pola sata, a zatim se skinu, zamotajte u topli šal ili ručnik i pričekajte dva sata. Procijedite juhu prije no što ga uzmete s sito.
  2. Dvadeset grama suhe trave prelijte čašu kipuće vode i kuhajte oko petnaest minuta. Sada uklonite smjesu s ploče, ostavite jedan sat pod ručnikom i filterom. Mi uzimamo gotove dekocija od tri do pet žličica u bolesti mokraćnog trakta i jetre. Dodavanje malo mlijeka na ovaj proizvod će imati antikonvulzivno djelovanje.

Recept za tinkturu

Za pripremu ljekovitih rakija bocu ulijte dvije žlice kvalitete votke (veliki) žlica dobro osušene sirovina i staviti na tamno mjesto za dvadesetak dana, a zatim filtrirati i uzeti petnaest - dvadeset kapi kao opći tonik i cholagogue. Usput, takva tinktura je najbolji način za sprečavanje prehlade.

Recenzije o ljekovitim svojstvima spora:

Inna: 27 godina.

Dugo sam imala seborrheu. Štoviše, njezina kosa je počela pada previše - nije znala što da radi. Tada je moja majka donijela novine s receptima narodne medicine kojoj sam, iskreno, skeptično postupao. Ali, odlučio sam pokušati isprati kosu infuzijom. Rezultat je bio vrlo zadovoljan. Ispada da lijek nije bio na prozorima, već samo pod nogama. Nakon što je kosa postala poslušna, gusta i jaka, i ne sjećam se perut. Ispada da vlasište treba vitaminizaciju!

Vladimir: 42 godine.

Želim reći da je to bilo zahvaljujući sporama koje smo moja supruga i ja mogli nazvati roditeljima. Detaljno neću ići, glavna stvar - to radi!

Marina Ivanovna: 40 godina.

Redovito, već pet godina, spriječimo prehladu u "sezoni" s pljusakom cijele obitelji. Osobno ga upotrebljavam kao čaj, zatim s pekmezom, a zatim s medom. Ne znam je li u redu, ali nisam ozlijedio koliko pijem spore.

Smeđa, ljekovita svojstva i kontraindikacije, recenzije

Autor: Nikolaj Zakharov Datum: 23.05.2012

Highland ptica, godišnja biljka visoka 10-80 cm, obitelj heljde. Staza je vrlo razgranata. Listovi su mali, sivo-zeleni, cvjetovi su mali. Nakon nekog vremena, nakon cvatnje, izbojci biljke postaju grubo stablo.

Biljka dobro raste na svim tlima. Šupljine planinara ptice nalaze se u poljima, slobodne parcele, uz obalu vodenih tijela, duž staza i cesta, u blizini stanova. Dobro podnosi tlačenje stoke. U Rusiji je posvuda.
U Transcaucasi se svi dijelovi mladih biljaka koriste u kuhinjskim posudama za kuhanje. Osjetljivo lišće prisutno je u salatama i prvim jelima. U Dagestanu, ova biljka postaje punjenje lokalnih nacionalnih pita.
Ljekoviti sastojci koncentrirani su u zemaljskom dijelu curenja. Dobiva se u bistrom vremenu, tijekom cvjetanja cvijeća, skupljajući stabljike duljine 40 cm.

Ne biste trebali uzgajati biljke pored kućanskih objekata, duž zemljanih puteva i na područjima krava krava. Trava pažljivo izdvojiti, uklanjanje tuđ proizlazi i visoka kvaliteta kopije Highlander i podvrgnuti sušenju pod strehom ili u posebnim pećima. Trava postaje suha, kada se stabla mogu slomiti prstima. Aktivne tvari ostaju aktivne 3 godine.

Sastav aktivnih sastojaka.

Grm planinarska ptica sadrži:

  • Flavonoids avicular i kvercetin. Polifenoli od organskih spojeva aromatskih serija. Flavonoidi su poznati kao tvari koje štite tkivo od prekomjernog sunčevog zračenja. Quercetin stvara uvjete koji smanjuju aktivnost atomskog kisika i sprječavaju pojavu upale;
  • Askorbinska kiselina. Vitamin C se smatra glavnom komponentom u prehrani, potrebnoj za aktivnost vezivnog i koštanog tkiva, što se manifestira kao element koji uklanja utjecaj kemijski aktivnih tvari. Askorbinska kiselina je uključena u kemijske reakcije prevođenja kolesterola u žučne kiseline. Počinje proces stvaranja interferona, poboljšava hvatanje željeznih iona, u tankom crijevu;
  • Vitamin K. Aktivno sudjeluje u reguliranju fizioloških stadija zgrušavanja krvi i zasićenja kostiju kostura s mikroelemom kalcija;
  • Vitamin E. To je učinkovit stimulator imunološkog sustava koji doprinosi jačanju obrane tijela;
  • karoten. Karotinski spojevi potiskuju stvaranje slobodnih radikala kisika. Stoga, oni štite stanice imunološkog sustava od kemijski aktivnih elemenata i pomažu u održavanju dobrog stanja imunološkog sustava. Sudjeluje u formiranju rodopina, vizualnog pigmenta koji je potreban pri slabom osvjetljenju;
  • Silicijska kiselinai njegove topljive spojeve;
  • gorčina. Tvari koje proizvode biljke koje imaju gorak okus. Koristi se za povećanje apetita i normalizaciju probave. Reakcija na prisutnost gorčine očituje se u refleksnom povećanju količine želučanog soka, pod utjecajem stimulacije pupoljaka u usnoj šupljini;
  • Tanini.Skup komponenata koji imaju kemijska svojstva fenolne prirode. Prisutnost tih tvari daje poseban adstrigentni okus. Mogu stvoriti različite nijanse zelenog ili plavog s spojevima željeza.

Primjena sporova.

Gornja ptica može se koristiti u medicinskim zbirkama u smjesi s drugim ljekovitim biljkama.

Različiti načini primjene, pripremljeni sporovi, dopušteni su kao lijek: decocije, tinkture, pića iz čaja.

  • tinktura. Za samostalno pripremanje tinkture od spužva potrebno je 70% alkohola. Ova koncentracija je eksperimentalno odabrana i potpuno iscrtava aktivne supstance od planinskih ptica. Infekcija trave treba provesti u staklenoj posudi. U 100 ml alkohola treba dodati 10 grama suhe trave. Ovaj se udio treba održavati ako želite napraviti veći volumen tinkture. Spremnik s mješavinom treba staviti u tamno mjesto 10 dana. Za to vrijeme miješajte sadržaj spremnika 3 puta. Zatim filtrirajte sadržaj. Spremna tinktura treba čuvati u hladnjaku. Tinktura za piće trebala bi biti 3 puta dnevno, pola sata prije obroka, žličicu od deserta, možete razrijediti ovu dozu u 50 mililitara vode.
  • dobivanje esencije. Za izvarenje trebate 10 grama trave, po 100 ml vode. Taj se udio promatra za bilo koji broj pripremljenih juha. Posuda od stakla s mješavinom stavlja se na jednostavnu vodenu kupelj, stavlja nekoliko slojeva tkiva na dno prikladne posude i izlije vodu. Zagrijavajte 40 minuta, zatim pričekajte da se juha ohladi na sobnu temperaturu i filtrira. Uzmite 3 puta dnevno, 20 minuta prije jela, 100 ml. Spremite juhu da bude u hladnjaku. Rok trajanja nije više od 3 dana.
  • Spore infuzija. Čine infuziju nije teško, po 200 ml kipuće vode na 20 grama osušenog, smrvljenih bilje stajati 20 minuta, filtrirati, piće 50 ml, 3 puta dnevno 20 minuta prije obroka.

Svi ti lijekovi se koriste u sljedećim stanjima:

  • U raznim porazima kože, rana, modrica, losionima se nanose zavareni spojevi. Ovaj oblik pomaže smirivanju boli i potiče stvaranje granulacija novih stanica na mjestima oštećenja;
  • Iscjeliteljski oblici spora pokazuju astringentne značajke, uklanjaju simptome bolnog stanja želuca i crijeva;
  • Za povećanje koagulabilnosti krvi, koristi se za terapiju teškog krvarenja maternice;
  • Koristiti njihove diuretske osobine, s bolestima mokraćnog trakta;
  • Za blagi snižavanje krvnog tlaka;
  • Kao lijek koji povećava imunitet tijela;
  • Kod liječenja bolesnika s plućnom tuberkulozom, poboljšati apetit i omogućiti brži povrat tjelesne težine.

Kontraindikacije.

Za upotrebu medicinskih oblika pripremljenih od trave namočene su kontraindikacije:

  • Pojedinačna preosjetljivost na pojedine komponente prisutne u spora;
  • Različita razdoblja trudnoće;
  • Akutni stupanj razvoja bolesti mjehura i bubrega zbog visokog sadržaja spojeva silicijeve kiseline;
  • Veliki broj trombocita u krvi.

Mišljenje.

Mnogi korisnici Interneta primijetili su da su počeli koristiti travu traga na savjetima prijatelja. Ovaj lijek je dobar za oticanje nogu, rezultat je vidljiv nakon 7 dana uzimanja izlučaka. Muškarci uspješno koriste alkoholna pića, kuhani sami. Uz pomoć je moguće riješiti probleme rada želuca i crijeva. Mnogi zapažaju dostupnost biljnih planinskih ptica i jednostavnu tehnologiju za proizvodnju lijekova.

Zaključak.

Uz sve izvanredne osobine kvarenja, ne zaboravite da liječenje bolesti treba tretirati odgovorno. Ne odbijte uzeti propisane lijekove tijekom posjeta poliklinici. Tijekom pogoršanja bolesti samo njihova upotreba može pomoći. Gotovo sve ljekovite biljke koriste se kao dodatak osnovnom tretmanu. Ova sredstva pomažu tijelu da prevlada posljedice bolesti i često se koriste kao preventivne mjere za sprječavanje pogoršanja kroničnih bolesti.
Da bi se zadržao u rezervi, sakupljena trava duže od 3 godine ne smije biti, mnoge aktivne tvari do kraja ovog perioda gube svoju aktivnost, a prednosti korištenja stare trave bit će male.
Potrebno je obratiti posebnu pozornost na nedopustivost korištenja svih vrsta spora sporazuma tijekom trudnoće. Ova ljekovita biljka povećava ton maternice, što može izazvati neželjene komplikacije normalnog razvoja fetusa.

Highlander ptica

Naziv na latinskom: Polygonum aviculare

sinonimi: pustyrnaya biljka pileći biljka žilava trava, bilje, luk vlasac, kuhinja bilja, knotweed, ptica sranje, toptun trava, pržionica, Kuroedov, alocha heljda, Gusyatnikov, Zornitse, kola, Konotop, planinar cvijetova, livada, muruh, pijan bobica

  • Liječenje bolesti
  • kontraindikacije
  • recepti
  • Recenzije
  • Liječnički savjet
Godišnja zrnata biljka obitelji heljda, visoka 10-30 cm, sa štapićima, malo raširenih korijena. Stabljike su tanke, razgranate od podnožja, ležeći, zakrivljene, opremljene membranoznim tubulom u podnožju malih okrugli-eliptičnih kratkih petioliranih lišća. Cvjetovi su zelenkasto-bijeli, crvenkasti ili ružičasti na rubu, mali, jednostavni, raspoređeni u listovima lišća. Voće su usko izrezane achene. Cvjeta u lipnju - kolovozu. Raste na poljima, livadama, pašnjacima, naslagama, na obalama rijeka, potoka, blizu ceste gotovo u cijeloj zapadnoj Sibiriji.

Liječenje bolesti

Gornja ptica koristi se za liječenje sljedećih bolesti:

kontraindikacije

Prijam Highlander je kontraindiciran kad:

Recepti 1

Highlander ptica - opći recept

5 grama sjeckanog bilja za preljev 300 ml. kuhati, zadržati 2 sata, izlijevati. Uzmi 100 ml. 3 puta dnevno, 15-20 minuta prije jela.

infuzija

Opća slabost, čir na želucu i dvanaesniku na pozadini sniženim želučane kiseline, gastritis hypoacid, plućne tuberkuloze, maternice, crijeva, plućni i hemoroida krvarenja

25 grama bilja za izlijevanje 200 ml. kuhati, zadržati 1 sat, naprezati. Uzmite 1 žlicu 3-4 puta dnevno, 15-20 minuta prije jela.

U bolestima bubrega, mokraćnog mjehura, jetre

20 grama bilja za preljev 200 ml. vodu, kuhajte sa slabom kuhati 15 minuta, inzistirati 1 sat, naprezanje. Uzmite 1 žlicu 3 puta dnevno prije jela.

dobivanje esencije

3 žlice nasjeckanog bilja prelijte 200 ml. kipuću vodu, kuhati na laganoj vatri 10 minuta s zatvorenim poklopcem, inzistirati na sobnoj temperaturi, odvoditi. Uzmite 1/3 šalice 3 puta dnevno prije jela.

ispiranje

S perutom, gubitak kose

Decocija može ispirati kosu nakon pranja radi poboljšanja rasta, obnove oštećene kose, jačanja korijena i uklanjanja perut.

tinktura

Kao koleretički agens za bolesti jetre, s žuticom, kolelitijazom

2 žličice sjeckanog bilja za preljev 200 ml. alkohol, napunite 10 dana na tamnom hladnom mjestu, odvodite. Uzmi 15-20 kapi, razrijeđeno u 1/2 šalice vode 3 puta dnevno.

Kupke za artritis

300 grama trave uliti 5 litara kipuće vode, inzistirati 2 sata, odvod. Prikupiti vodu u kadi s temperaturom od 32-34 ° C, dodati infuziju. Kupujte svaki drugi dan, 15-20 minuta.

neplodnost

20 grama nasjeckanog bilja uliti 1 čašu vode, kuhati 15-20 minuta u vodenoj kupelji, inzistirati 45 minuta, iscijediti, soj. Uzmite 2 žlice 3-4 puta dnevno prije jela.

2 žlice (vrh) bilje za 1/4 litre hladne vode, dovesti do kuhati, inzistirati kao čaj, odvod. Pijte 1 šalicu 3 puta dnevno.

Recenzije

29.06.15 Alevtina

Pozdrav, Julia Evgenievna! Neka vas Bog blagoslovi za vaše napore i pomaže ljudima.

Ja sam klijent vaše tvrtke. Naručio sam bilje za svog muža, Tribulus lopatice, Sporish, Rusty Field, korijen crvene četke za tinkturu, Vitaprinol u kapsulama, Mumiye.

Zašto sam se okrenuo prema tebi. Prvo, teško je opisati riječima. To je samo da je Gospodin donio takvoj osobi kao i ti.

Vidim Božje ribarstvo u svemu što se događa. Zahvaljujem Gospodinu ljudima poput tebe. Štoviše, svojim milosrđem ih susrećem na putu svoga života.

Držite Gospodara vas i svih vaših rođaka! U unaprijed je vrlo zahvalan.

30.05.15 Veronica

Dobar dan, draga Julia Evgenievna!

Vjerojatno se sjećate mene i mojim pokušajima borbe sa svojom bolesti - miomom, štitnjačom. U studenom 2014. je napravio NAS nakon Phytotreatment mioma na svojim preporukama, na kojoj su fibrom smanjio za 1 cm i postala 31h28h33 mm, non-proliferacijskih, MI - 0,66, endometrija jedinstvenih - 7 mm. Drago mi je što se čvor smanjio i nije odrastao, štitnjača se smirila.

Sve to vrijeme ona je tretirana s biljem: čičak, rusa, čičak, Sporysh, Helichrysum, stariji, Tsetrariya, vodena leća, Končara. Uzeo sam tinkturu školjaka matice bora. Prihvaćene Euphorbia pallas u tinkturi. Izrađivala je navodnjavanje s Badanom, mlijekom, Calendulom. Gadgete s komfreyom nekoliko dana popili su sok od mrkve. Uzist me uvjerio, a sada to možete učiniti ultrazvuk barem jednom svakih šest mjeseci, a ne mjesec ili dva, kao što sam učinio, gledajući dinamiku.

Sad se liječi. Za piće trave: rakovi, duckwewe, immortelle, labaznik, Tsetraria, Aspen kora, ponekad dodam Durnishnik. Navodnjavanje: Čistoća, nekoliko kapi tinkture mliječne mačke, ponekad dodati Badan. Od danas kupujem losione Comfrey.

Hvala na razumijevanju! Stvarno se nadam za vašu podršku.

Liječnički savjet

06/02/18 Lyudmila

Imam 46 godina. Čitao sam o bilju, otišao na vašu stranicu, postala zanimljiva, a zatim impresionirana. Može i reći što da radim? Ginekologija je uvijek bila dobra, idem jednom godišnje, ali jasno je da ovo nije moja godina.

Dijagnoza ultrazvuka: znakovi adenomyoze tijela maternice (difuzni oblik) SSCM, ON naboti RCM. Ipak, na usnama postoji cista. Preporučena kontrola nakon 6 mjeseci. Što savjetovati?

Iako proces nije izašao, moramo intenzivno to učiniti.

- 50,0 g zdrobljenog korijena Kupen za 500,0 ml 70% alkohola ili ljekarne Herboton i inzistiraj na 20 dana. Pijte 20 kapi ujutro i popodne, prije jela, uz obvezno stanje da kaplje u vodu, infuziju ružmarina ili zelenog čaja, barem 150,0 ml.

Ravnomjerno mljeti travu i voće na 2-3 mm, korijenje na 3-5 mm - na početku mehanički do sitnih komada, a zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati.

Biljke bez doza treba uzeti sa žlicama.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta.

Hla, soj, iscijedi i dodajte do 300,0 ml.

Pijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije jela. Tečaj - 2 mjeseca.

Kolač iz zbirke bilja za piće da se sakupi, sipati 300,0 ml vode i kuhati 20 minuta na laganoj vatri. Procijedite, ulijte 1 žličicu tinktura Calendula i douching.

Nadzor ultrazvuka u 1,5-2 mjeseca intenzivne njege.

DOBRA LUCK i sve najbolje!

30.05.18 Zulfiya

Pozdrav Imam maternice fibroids je krvarenje me 49 godina, nije čišćenja treba dodatno tretirati.Ponimayu tom vsemproiskhodit zbog hormonska neuspjeha.ne upućen u tome stručnjaci.Hotelos Da, i naučiti nešto, kako se bilje i što.tak kako čitati, da bi ih trebali piti u određenom vremenu ciklusa kako bi spriječili krvarenje.

Dobro došli! myoma je najčešće s nedostatkom progesterona.

Nakon struganja, vaši će hormoni biti vraćeni na neko vrijeme. Tijekom prve mjesečnice s 3-5 d. pokušati donirati krv za estradiol i progesteron; i ponoviti istu analizu od 21-23 d.c.

U međuvremenu, stavite imelovu tinkturu bijelu i pripremite bilje:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta.

Hla, soj, iscijedi i dodajte do 300,0 ml.

Pijte 100.0 ml tri puta dnevno 30 minuta prije jela. Tečaj - 2 mjeseca.

- 100,0 grama sjeckanog izbojka imele koja je odložena u zdjelu, sipati 500,0 ml 70% alkohola. Zagrijte 3 tjedna u tamnom mjestu na sobnoj temperaturi, potresite povremeno. Pijte 30 kapi 4 puta dnevno, pola sata prije jela. Tečaj - 2 mjeseca, pauze 14 dana i ponavljanje tečaja. Držite najmanje 3 tečajeva godišnje.

U određenim danima ciklusa, pili su maternicu i Crvena su se pili. Ako su potrebni za ispravljanje hormonske pozadine, primijenite shemu:

Sastoji se od 4 kratka ciklusa od 2 tjedna, s prekidom između njih za 1 tjedan. Infuzija bilja pripremljena je u emajliranim posudama na vodenoj kupelji

- 2 žlice mješavina zemlje u jednakim količinama trave Borovaya uterus i crvena četka (korijen crvene četke fino izrežen oštrim nožem) sipati 200,0 ml tople vode. Zagrijati u vodenoj kupelji, kuhati i kuhati 15-20 minuta. Inzistirati 30 minuta, hladi, ispraznite, iscijedite ostatak. Pijte 1-2 žlice. (s malom količinom meda) 3 puta dnevno. Liječenje možete početi s bilo kojeg dana ciklusa.

Ali shema nije hemostatična i stoga ne isključuje primanje zbirke bilja i tinktura imele.

Olga

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Želim joj preporučiti biljni tretman - maternica bora, itd.

Tražim vaš savjet i program liječenja. Što je potrebno za to?

Hvala vam na odgovoru.

Takvi periodi su često daje visoku razinu estrogenov.On u podlozi bolesti, pa početi sa svojim gormonov- TSH, obvezujući T4., Estradiol i progesteron sa 2-5 d.ts. i od 21-23 dc; Ca 125.

Samo pogledajte koliko je osoba bez krvi - HOK, Ferritin krovi.Dlya liječenje se dokazuje, preporučuje Ministarstvo zdravstva uz korištenje cruciferous u bazi:

1. BUD indol-3-karbinol i Epigallate. Pijte prema uputama 3 mjeseca.

3. Tinktura planine arnica.

-20.0 c cvijeće bez mljevenja, preliti 100,0 ml 60-70% -tnog alkohola (ili farmaceutskog Gerbotona) i uliti 7 dney.Protsedit.

Kapanje u zbirci bilja za 5 dana prije mjeseca, za vrijeme i nakon 3 dana nakon ostnovki.

4. Vitaprinol-bio-korektor za kompenzaciju hormonske neravnoteže i uklanjanje imunosnih poremećaja

Vitaprinol kapsule. 1 kapsulu 4 puta dnevno, tijekom 1,5 mjeseca.

Čuvaj me, Olga!

Sve najbolje i vezu!

05/28/18 Oxana

Bok Imam 40 godina. Imam mitom uterusa. myoma srednje veličine, s tendencijom daljnjeg rasta. Jedan je liječnik rekao da se penje za operaciju u jesen. Drugi je ginekolog rekao da pokušaju piti Borovoj uterus i Crvenu četku tri mjeseca. Analize hormona koje nisam predao. Predao se vrlo dugo. Ginekolog nije rekao da prije uzimanja Borovoy maternice i Red četke treba testirati na hormone. Kupio sam i utrobu Borovoy i crvenu četku u tabletama. Proizvođač goveđeg maternice Evalar (Rusija) - prema uputama za piće 1 tableta 2 puta na dan najmanje jedan mjesec. Dvije tablete (dnevne doze) sadrži: trava Borovoy maternice 180 mg, ekstrakt biljke Borovoy uterus 60 mg, ekstrakt biljke Stolisnik 40 mg. Proizvođač crvenih četkica Pharm grupe (Rusija) - prema uputama da pijete 3 tablete jednom dnevno ujutro, 2 do 3 tjedna. Jedna tableta s crvenim četkom je 500 mg. Sadržaj biološki aktivnih sastojaka u dnevnoj dozi Tablici 3, flavonoidi (izračunato kao rutin), 4,5 mg (30 mg *) salidroside 0,3 mg, 15 mg Vitamin C 90 mg (*) gdje * - odgovarajuća razina unos dnevno,

Recite mi, molim vas, je li moguće da te tablete piju zajedno u doziranju navedenoj u uputama ili trebate li podešavanje doze? Kako ih pravilno piti: točno 21 dan, a zatim pauza i čekati mjesečno, a zatim nastaviti 5. ili 6. dan ciklusa? Ili, popiti prije početka mjeseca tj. a ne strogo 3 tjedna, ali sve do mjesečnika, a zatim pauza mjesec dana i nastavite piti tablete na 5. ili 6. dan ciklusa? Ili vam je potrebna neka druga shema?

Čitao sam da utroba borovine ima toksični učinak na jetru. Moram li nešto piti, na primjer, hofitol, kako bi zaštitila jetru? A kada se treba piti prije prijema, tijekom ili nakon uzimanja Borovoy uterusa i crvene četke? Ja ću biti vrlo zahvalan za odgovor.

Razumijete, Oksana, da za 3 tjedna trave neće imati utjecaja na svu svoju aktivnost. Ne trebam prilagoditi dozu, savjetovao bih početi piti od prvog suhog dana i do prvog dana novog ciklusa. Tako ćete zadržati minimalni tijek prijema i spriječiti obilno krvarenje koje je karakteristično za maternicu goveda. Na kraju mjeseca, ponovite sve točno.

Ciklus može promijeniti svoj karakter, ali to nije dovoljno.

Dodajte biljke antitumorskog učinka:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Uklonite, napunite, izvucite, stavite do 300,0 ml.

Pijte 100.0 ml tri puta dnevno prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

Preporučljivo je priložiti lokalne postupke (navodnjavanje, svijeće) na preporuku svog ginekologa.

Tada liječenje može čekati rezultat.

DOBRA LUCK i sve najbolje!

05/25/18 Yana

Pozdrav, Julia E. pijem zbirka (kolekcija korijene: božur-1, valerijane-1 lucerna-1, petrovac obični-2, mlijeko čičak 1, kukovi-2, Shiksha Sibirski-1) Ovdje mjesečno!. Prije ovog punjenja pile (korijena: Angelica lijeka - 1, slatki - 1 (10 dana smanjena na 1 i nastavi TSP) manžeta vulgaris - 2 Sporysh - 2, prizemlje stariji - 2, maćuhica - 3, Melissa officinalis - 2, Solyanka brdo) 2 mjeseca. Oko početku prijema prve zbirke Imam jako kosa počela padati. Sad su već točno 2 puta manje nego što su bili. Istovremeno, koža je postala mnogo bolja. Može li trava uzrokovati gubitak kose? I možemo li to nekako zaustaviti? Posebni šamponi i vitamini ne pomogayut.Spasibo super! Pozdrav, Ivan

Ne mislim da je krivnja za biljem. Očigledno, androgeni su krivi. Prije prve kolekcije, napisao sam vam "Počnimo sa svojim relativno svježim FSH, LH, prolaktinom i svim reproduktivnim hormonima koji su (što ukazuje na dan ciklusa ili uzimanje hormona)".

Bivši datum od srpnja 2017., vrijeme je da ponavljamo te-Androstenedione, DHT, 17-hidroksi-progesteron, DHEAS.

Poboljšanje koje ste donijeli donosi Angelicu i Slatkiši. Pokušajte otići na prvo okupljanje, uzimajući pauzu s drugim 5-7 dana.

Kosa. Fenugreek infuzija je upravo ista, ali nemojte piti, ali trljajte kolač u korijenje, a sa decoction napravite kosu maske i ispiranje.

Vrlo dobro potiče rast kose takav sastav:

Umiješajte u jednakim količinama meda, držite žuči i prašak crnog papra. Stavite smjesu preko noći, trljajte u korijene kose, desno 6 puta.

24. svibnja 18 Irina

Tri godine istovremeno u veljači, ožujku. Počinje krvarenje. Ne zaustavlja ni injekcije ili bilje (zaustavlja se u različitim vremenima od 15 minuta do dva dana), a zatim opet. Potrebno je čistiti. Nakon čišćenja, vratite se na normalu.. mjesečno, jer treba biti bezbolno na 5 dana na vrijeme (čak i ako su sati potvrđeni). Ove je godine počeo početkom ožujka i ne zaustavlja krvlju. Mislio sam da mogu bolje. Svibnja i novi mjeseci započeli su. Možete reći da jako nebezhit (komadi ne pada), ali dva tjedna u malim dozama slijedi. PROMPT molim. ŠTO UČINITI? Uz sve to, pijem vrećicu s mojim poštanskim brojem i samo ga pijem kao vodu i umjesto čaja i stavim dicinone kroz vrijeme. Što da radim?

Očigledno, imate endometrijsku hiperplaziju. Prije svega, Irina, morate provjeriti hormone odgovorne za kontrakciju maternice i ciklusa (estradiol i progesteron u obje faze ciklusa, TTG i T4 sv svaki dan). Zatim donirati krv za PI, APTT i vrijeme krvarenja. I skupite se za početak prikupljanja trava koje učinkovito zaustavljaju krv. Tada moramo vratiti ciklus. No, još ne znam, nema potrebnih informacija - AGE, SAD, težina / visina?

1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela 5-7 dana prije očekivanog krvarenja, tijekom i nakon 7 dana nakon završetka.

DOBRA LUKA i prije komunikacije!

05/23/18 Irina

Dobro došli! Imam 35 godina. Visina 160, težina 53 kg. gastroduodenitis, difuzne promjene gušterače, žučnog mjehura zavoja, proširenih vena, osteochondrosis od torakalne, poremećen zglobova koljena. Analiza krvi neznatno je premašila normu željeza i kalija. Pretpostavljam da zglobovi bol upravo iz tog razloga, taloženjem soli, kada pijem čaj zglob iz sibirskog zdravlja „zglobova osjećati bolje. Više na EKG vidljive otkucaja. Uzi srce je sve normalno. Kardiolog propisanog magnerot 1T 3 r / d 1 mjesec. piti. Od gastritisa piće de-Nol. Čak bi i primati zobene pahuljice za Izotov. učinak je-podrigivanje, žgaravica, bolovi počeli smetati puno manje i manje. Čak glikerirovanny hemoglobin je bio 6.4. slatko se ograničiti. Kuća mjere nekoliko puta šećer - 5,7 (nakon jela). Svi ti problemi pojavili su se na pozadini Sada slijedim prehranu i pijem propisane lijekove. Koja vrsta bilja preporučujete dodati?

Savršeno gledate svoje zdravlje! Mislim da se trebate baviti metabolizmom vode i minerala i reologijom krvi. U prisustvu ekstrakcijskih stezaljki i varijabilnosti, ima smisla dovesti u normu indikatore INR, APTTV i PI; povećati ton vene (vježbe za gastrocnemius mišiće, plivanje, vježbe bicikl); piti čistu vodu.

Probava uvijek pati zbog stagnacije žuči - ne tjubazhi, zadrži dijetu i počinje primati bilje:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Uz želje za uspjehom u bilo kojem nastojanju, Irini, i sve najbolje!

Viktor Yurievich

Dobar dan. Za mene 50. Prošle je godine operacija na srcu. Stavili smo jedan stent. Problem je u višem kolesterolu u krvnim žilama. Godina je popila propisane tablete (prsni sporedni efekti), ali za 3 mjeseca prije kraja njihovog unosa paralelno je popio tinkturu od 4 limuna i 6 glava češnjaka. U zbirci udubljenja (Aterosklerotička kolekcija iz fitoterapijskog stanja Victor Kosterov

Tako, punjenja: Hypericum - 2 dijela, list trputac - 3 sata, list i korijen maslačka - 3 sata, Melilotus officinalis - 2 sata, Pepermint - 1 sat, Cranberry list - 1 sat 2 sata Sporysh -..... Uzmi 2 žlice. prikupljanje piva žlica 0,5 litara kipuće vode, 30 minuta i to na 100 ml, 3 puta na dan prije obroka i spavanja za mjesec dana. Ako je potrebno, obavite jednotjednu stanku i ponovite stazu.

Prošao je različite testove opterećenja. Kardiolog je bio u skladu s potpunim oporavkom. Čitam na vašem web mjestu svrhu bilja i sumnjao u svrhu ove zbirke. Bila bih vam zahvalna ako kompilirate zbirku za jačanje srca i krvnih žila, čišćenje plakova kolesterola i oporavak od jetre, bubrega i tableta. Poput Craps i Solyanka Hill Pts. dobro pomoći. Odlučio se još konzultirati s vama. Sve najbolje.

Pozdrav, dragi Viktor Yuryevich!

Drago mi je što ste se uspjeli oporaviti. Glavna stvar je, naravno, dobrobit, ali smanjenje kolesterola i dalje ne govori ništa. Trebamo veličinu i dinamiku stanja plakova u koronarama. Zbirka i tinktura uglednog kolegu je sasvim u toj temi, a za provjeru njihove učinkovitosti potrebno je uz pomoć Multislice kompjutorske tomografije srca i krvnih žila. Hrabro treba voditi indeksom kalcifikacije za Agaston. Ako se nekoliko puta smanji, to je utjecaj tinkture i njezina primanja treba ponoviti 3-4 puta godišnje!

Bilje koje ću s veseljem dati, ne smeta mi, nego da sastavimo pojedinačnu zbirku

Vaša težina i visina, vrijednosti tlaka i svježe brojke lipidograma.

Do veze, sve najbolje, Viktor Yuryevich!

21.05.18. Elena

Draga Julija Evgenijeva, dobro poslijepodne! Prethodno pitanje # [2746627575]. Zbirka bilja počela je piti 9. travnja. On je predao hormona 17/05/2018 (21 dana), a od 05.20.2018 (treći dan). Zadnja dva ciklusa traju 19 i 21 dan. mjesečno je rjeđi. Hormoni na dan 21 (2018/5/17).. Progesteron 9,36 nmol / L (pad faza 0,32-2.23, 0,92-4,13 masa ovulacija, veljača faza 1,91-56,64; menopauze.

10.05.18 Darius

Dobro došli! Pomoć, molim... Imam 21 godinu. Stavili su sindrom zhilbera i diskenezii zhvp. Bilirubin je dosljedno veći od 50. Liječenje lijekovima pada samo na 40. Česta mučnina i glavobolja, genetičar je rekao da je to zbog trovanja tijela s ovim bilirubinom. Vrlo umoran: (Pokušao sam piti kamilicu i metvicu, stigmu kukuruza.. samo kako to ispravno. Hvala unaprijed!

Postoji mnogo načina protjerivanja žuči, Darije!

I najlakše i čak ugodno, ovo je prava hrana po minuti. Ovo je vrlo važno stanje. Kada otvorimo slavinu, voda iz njega prolazi. Kad počnemo jesti, otvara se sfinkter Oddija, a žuči teče u 12-debelog crijeva.

Kada redovito ne jedemo, žuč žlijezde u žučni mjehur, što je neprihvatljivo u korijenu.

1. Pijte najmanje 2,0 litre čiste vode dnevno, ili zamijenite Ovacinim izlučevinama:

-1 šalica oprati zob, uliti 1 litru vode za piće, napuniti 10 sati. Skuhajte i kuhajte na laganoj vatri 2-3 minute. Inzistirati prije hlađenja. Procijedite, ispružiš. Pijte svu količinu tijekom dana. Cijeli tečaj 3 mjeseca. Kolač se može skuhati s miješalicom za upotrebu u hrani i izvana, u obliku maski i pilinga.

2. Redoviti tjubazhi s herbivima ili mineralima u kolagogu

Otopiti bez taloga 2,0 grama u 300,0 ml vode. Drugog trećeg dana, kada se sediment više ne dodaje, pijte 100.0 ml otopine na prazan želudac, u ranim jutarnjim satima i leži na desnoj strani s toplijim.

Vrijeme postupka je 45 minuta, 2 puta tjedno 2 mjeseca.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

4. Sorbenti-Litovite-M, na primjer.

Bit će mi drago saznati rezultate nakon 1 mjeseca korištenja sheme, ali navedite ukupni, izravni i neizravni bilirubin.

10.05.18 Oksana

Dobro došli! Otkrio sam na internetu takav recept za liječenje eritermije (polikemija). Želio bih znati svoje mišljenje o sastavu.

Reći ću samo jedan, zbirka je velika.

Polititemia, ova bolest ipak ima tumorsku prirodu. Dakle, trava je potrebna.

Ja bih uzimao kao osnova mali Barvinok, ali samo u kombinaciji s donjanskim lijekom:

-1 tsp slomljena trava sipati 200,0 ml kipuće vode, inzistirati 20 minuta, odvod. Pijte 1 žlicu 3 puta dnevno 15 minuta prije jela. Tečaj 1 mjesec, kontrola krvi.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno, 30 minuta prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

Kontrola krvi nakon 1 mjeseca od početka uzimanja bilo kojeg bilja.

USPJEH i hvala na pitanju!

8. svibnja 18 Tatiana

Bok Ja sam 42. Trenutno je sakralni odjel zabrinut zbog lumbalne kralježnice. kružna mišićna kila lumbalne sakralne sekcije 14-14.1.1 mm. Upala uklonjena, ali zabrinuti zbog napetosti mišića tijekom noge.Ot sredine stražnjice do gležnja desne noge na korak na tijelo sustava.Bolno nogu.Hromayu.Perekos na boku na desnoj strani. I zabrinut fibrom (10-11ned).Ako liječenju lumbalnog elektromiomassazhem otvorio krovotechenie.Podskazhite molim da mi se nositi s tim problemima. Čitao sam o Comfreyu za kernu. Ali kako se riješiti fibroida? Budući da je pad mjesečnog ciklusa je izgubljen, ne dolazi nakon 21 dana, a nakon 2 mjeseca-tako da je 3 puta sada iz.A -Ovo tretman često vraćaju s masažnom e-X i priručnika.

Najzanimljivija stvar je da je moguće brže rješavati fibroid!

gryzha- staviti na mjesto disk može stvarno samo posebne vježbe za jačanje mišića leđa (razvijen S.Bubnovskim).A liječiti sacrum masažu nelzya- sada nije potrebno ojačati i oslabiti protok krvi u maternici!

Uklonite fibroide (proliferaciju mišića i vezivnog tkiva) bez noža, pa čak i kod hormonskih poremećaja - to nije lako. No, inhibiranje rasta fibroida može biti:

20,0 gr. zdrobljeni korijen sipati 400,0 40% alkohola za 2 tjedna.

Tresti 1 put u dva dana. Procijedite i pijte 10 kapi tri puta dnevno.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, ultrazvuk.

U slučaju krvarenja, dodajte 2 žlice u kolekciju prije miješanja. Bilje Derbennika orijentalnog.

Pomiješajte tinkturu korijena mliječne masti s ricinusovim uljem 1: 0,5, navlažite tkivo i popravite na suprapubičnom području cijelu noć.

Čuvaj me pošta, Tanya, DOBRA LUKA!

05/08/18 Daria12

Dobro poslijepodne, savjetujemo molim što treba uzeti bilje. Da biste poboljšali svoje zdravlje.

Starost 25 godina, nema djece, postoji mioma s pozitivnom dinamikom poslije em. Hvala ti.

Nakon EMA-e, u pravilu je nužno vratiti hemopoezu; i dalje boriti s fibroid:

1. Tinktura od orahovih particija

Očistite 25 oraha, sipajte 400,0 ml votke ili 150,0 ml 60% alkohola (možete koristiti ljekarne Herboton tinkturu). Udahnite 2 tjedna, potresajući povremeno. Popiti 15 kapi ujutro i na ručak. Tečaj 2 tjedna, pauze 8 dana i ponovite. Na kraju tečaja pratite hemoglobin i crvenu krv.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

3. Ako anemija nastavi

Tijekom menstruacije i 8 dana nakon završetka, piti prema Totemovim uputama i slijedi hemodijak:

Uzmite 1 kg mrkve, repa, šipak, limun, brusnice, 200,0 grama rmed. Pritisnite sok od repa i držite ga u hladnjaku 3 sata. U ovom trenutku pripremite sok od preostalih proizvoda. Zatim miješajte sve i pijete 50,0 30 minuta prije jela. Stopa je oko 20 dana, sve dok sok ne završi.

3.2. Špinat u svim jelima, crvenom papriku i crvenom mesu; heljde, morske ribe i plodova mora; Rowan crno i crveno, crni ribiz i borovnice; mrkve i repe u salatama iu obliku sokova.

Ako ste zabrinuti za druge manifestacije mioma, Daria, napišite konkretnije.

05/07/18 Tayan

Dobar dan, vrlo rado poznajete vašu stranicu, gdje ima toliko korisnih informacija, hvala vam na poslu i pozornosti. Želio bih primiti vaše preporuke o liječenju bilja, prirodnih preparata.

Ja 36, ​​zdravstveni problemi su bili od djetinjstva, često uhvaćen hladno, bronhitis, upala krajnika upala sinusa, slab imunitet, gastritis od najranije dobi (regularno pogoršanje proljeće / jesen) DZHVP (od djetinjstva se ne sviđa masnoće, slatko), par puta je akutni pankreatitis ( ošišan-a shpoy i tserukalom), vrlo bolno razdoblje od 15 godina do današnjeg vremena (rane 13, redoviti ciklus, više od 10 godina imaju endometrioid cista jajnika 2-3 cm, ne raste, maternica je normalno) analize spolnih hormona, štitnjače u mladosti i sada u normi; kronični pijelonefritis sa 20 godina, puno pijeska (za SAD) urina test je uvijek normalno, čak i protiv pozadina od pogoršanja bolesti. Uvijek na vrijeme vidjeti liječnika, ali njegovo iskustvo je došao do zaključka da je s klasičnom terapijom lijekovima nije lijek za kronične bolesti, već samo pomaže da se uhapsi akutno stanje, a onda morate tražiti tako blizu tijelo, prirodni lijekovi. Putem pokušaja i pogrešaka branje gore trava (široko dostupne), probavne smetnje, mučnina pomogao Mint, akutni gastritis tretira kamilica, tesyachelistnikom, trputac, težinu u desnom gornjem kvadrantu - gorčine: smilja, gospina trava, bol u bubrezima - planike, grlo, nos problemi slan. ispiranje, imunitet pomogao podići Sabelnik. Mnogi bilja kao što su čaj piti tijekom cijele godine uz nekoliko stanki, ali primijetio da se tijelo navikne na optužbe i da ste teryat izvornom effektivnst, čak i ako piju povremeno.

Trenutačno sam zabrinut za tri problema:

Prvi - u posljednjih 7 godina, ljeto alergija manifestira kao osip na koži pretvara u ekcemi, s početkom u toplom suhom vremenu, uz unutrašnje topline, kože peckanje, svrbež, općenito loše medvjeda topline / suncu (koža počinje peći) prvim godinama dermatolozima tretirana s antihistaminicima (tablete, masti, mash), Sorbents, učinak slab, prošlog ljeta, imao strašnu osip (ruke, noge), svrbež, peckanje, dugo ozdravi, odavno je pigmentacija, ljeto otišao u zatvorenom odijelu, sada oprezno čekaju ljeto (od imamo tjedan poslije podne više od 30) očituje prve simptome, ja razumijem da je korijen problema je vjerojatno u probavnom traktu, ali moje uobičajene biljke u ovom slučaju mi ​​ne pomogneš. Puta ispitani na jetre kompleks (rate) blago povišenog kolesterola i triglicerida.

Drugi problem - desni bubreg, posljednjih 5 godina, česte egzacerbacije: prigovaralo bol, slabost, letargija, ponekad niskog stupnja groznica, to je, unatoč činjenici da sam u zadnjih 2 godine tečajevi piju daleko (sastav pokupila iskustva): orthosiphon breza ostavlja PLANIKE Heather plus ljekarna Marena ekstrakt (s cinquefoil pomogao riješiti bolova u zglobovima šaka, koljena, napustila jutarnju podbuhlost) ruku preko puta analizira na bubrežnim i Revmokompleks, svi pokazatelji su normalne. Uobičajene analize krvi i urina uvijek su bile normalne. pritisak je često niži (moja stopa je 100 do 70). Posljednjih nekoliko godina na pozadini problema s bubrezima, bilo je časopis bol u srcu, kao da je zrak nije dovoljno, slabost (vjerojatno zbog česte upotrebe diuretik bilja.), EKG unutar dobne norme, ultrazvuk srca je normalna.

Treći problem: Ginekologija endometrija ciste u dobi od 10-12 godina, ne rastu), vrlo bolno razdoblje od 15 godina (teška slabost, sudorgi tele mišiće nakon sudorgi vrlo bolovima mišića prilikom hodanja, ima blagu proširene vene, grčevi u trbuhu, bol u leđima, teška mučnina, povraćanje), učinite mjesečne 3-4 dana, posljednjih nekoliko ciklusa 3 dana, gubitak krvi, umjerena, povlačenjem bol pojavila, ne samo za vrijeme menstruacije, ali sredinom ciklusa grčeva prihvatiti nimesil ako je stvarno loše prick diklofenak, ciklus 27-28 dana, posljednjih nekoliko godina libido u cjelini m smanjena. nije bilo pobačaja. Ginekolozi imenovan u redu, ali ja to slabo podnosi (mučnina, proljev, glavobolja) operacije (laparoskopija) ne slaže, osim uzimanja cca pojavile tamne mrlje na licu. Posljednja analiza hormona (jesen 2017) je normalna. prije 4 godine preuzeo Crvenu kist za dugo vremena, tijekom menstruacije i bolnih simptoma to ne utječe, tako da nije potrebno više.

Želio bih odabrati prirodni tretman za smanjenje grčeva, adhezija. Preko 20 godina bolne menstruacije vjerojatno već pijanih kilograma analgetika, ja razumijem da oni ne liječe, već samo umenshaetsya boli, ali su štetni za druge organe.

Ja provesti aktivan način života, često je na otvorenom, i držati zdrave prehrane (voće, povrće, nemasno meso, riba, kaljeno mlijeka) težine stabilan: od mladosti oko 65kg s povećanjem od 170, ne pušiti, piti ne piti uopće (nikad nacrtana), spavati najmanje 8 sati, raspoloženje je općenito normalno, već često bio depresivan. (dob naučili trpjeti probleme, iako je priroda naprasit i promjenjiv)

Stvarno se nadam vašim stručnim savjetima i preporukama.

Lijep dan, Tayana!

Pažljivo čitam, shvatio sam problem, nadam se. To je hormonska disfunkcija i kronični upalni proces u dodacima.

Ako mi dopustite, kao odgovor monolog, neću vam dati veliku shemu za prvih 1,5-2 mjeseci.

25,0 g usitnjenih plodova cup Vitex i 25,0 g suhe biljke Echinacea purpurea izlije 500,0 ml votke, rakije i uliti ili tri tjedna na tamnom mjestu, trese povremeno. Procijediti i popiti 1 tsp. dva do tri puta dnevno pola sata prije jela. Tečaj - 30 dana i tjedan pauze, a zatim provesti još dva tečajeva.

Dok se tinktura priprema, možete početi uzimati ciklodinon

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

2.1 Pronska komora. Dodajte u zbirku bilja prije miješanja 5 dana prije mjesečnog uklanjanja - nakon 1 dana nakon završetka.

Staviti rektalno, svaki drugi dan, 1 svijeću po noći. Tečaj-12 svijeća i prebacite se na način podrške - 2 puta tjedno za još jedan mjesec.

Uz želje uspjeha i dobrog raspoloženja, prije komunikacije!

05/06/18 Margarita

Pozdrav, draga Julia Evgenjna. Hvala vam što pomažete ljudima u teškim situacijama. Toliko mnogo pozitivnih recenzija. Moje ime je Margarita, 36 godina, težina 65, visina 160. Dvije djece, 12 i 8 godina. mjesečni redoviti ciklus od 30 dana, dugačak, premazan 5-6 danima prije i poslije. bolovi u trbuhu pri dnu, ali terpimye.Idut obilno soslizyu i velike ugruške. U danima izobilju pokušavam ne ići nigdje, t pojačati, obilno ići 2 dana. Uzi: anterior tijela maternice, nije povećana, konture jednake svjež, ne deformiraju, oblik je točna, omekšavanje uzdužni 44, prednji stražnji 38 poprečne stijenke 44. Obem38,5.Tolschinaperedney miometrij maternice 17mm.Struktura difuzijom mijenja prednjeg dijela stijenke sniženim echogenicity promjer 9,8 mm, avaskularni na tsdk. Maternice šupljina deformira stražnje stijenke povećava ovalni echogenicity diametrom4, 4 mm, DRC krvotok iz stražnjeg zida maternice u stapke.Sredinnoe Mehe veličine 4,7 mm odgovara fazi maternice poliferatsii.Sheyka 29? 23? 24 mm- ne oblik mišićnog sloja je ujednačen, u području izvan ciste je do 11 mm. 6,8 mm.tservik endocervikalni kanal zatvoren, jajnika net.Pravy formacije 30? 19? 20 volumena 5,8.raspolozhen u rebra maternice.kontury jasno nerovnye.follikuly fiksne obodu, u jednom isječak 6 4-8mmstroma promjera jajnika nehomogeno struktura giperehogennaya.levy svaki 28? 23? 21 y volumen maternice od 7,3 rebara fiksna, oštru nazubljeni. Prekršaj obodno u jednom dijelu 5 ima promjer 4-7mm.uroven Svoba tekućina otsutstvuet.zakyuchenie: endometrioza, tijela maternice 1-2 stupnjeva endometrija polipa. Echopriznaki chronich bilateralnog periadnexitisa. Krvni testovi: TSH 2,13 (0,4-4).progesteron 64.08 (16,2-85,9).estradiol 194 (84,4-510).fsg 5,15 (3,5-13).prolaktin 149.56 (59,4-381) dehidroepiandrosteron-sulfat5 (0,9-11,7) testosterona u normalnom norme.oak gemogl 138 (115-145). Biokemija ukupnog bilirubina 7,2 (5-21).alt 15,1 (5-35) 24.2.ast (5-35).obsch protein 74,3 (66-83) 72,6.kreatinin (58- 96).glyukoza 3,72 (4,1-5,9).holesterin ukupnog 5,32 (2,9-5,2).fibrinogen 4,49 (2-4) nadograđen! glavobolje su migrena rijetko desno, često pritiskom. Mimo mr znakovi intrakranijalne hipertenzije, shop osteochondrosis. Za priručnik adresiran, ispravljeni kralješci. Pogađa se u kralježnici. Ponekad tahikardija: prolaps PSMK 1stepeni.mitralnaya povraćanje nije vyyavlena.uzi trbušne šupljine: pechenholitsistit, savijati žučnog mjehura, kroničnog pankreatitisa, bubrega normalnog. U ovom trenutku imam nesanicu. Evo hrpa (tražeći pomoć mene, molim te. Sada, o najmlađi sin pisati. 8 godina. Rođen je vrlo prijevremeni, mentalni problemi, poteškoće sa spavanjem. Tko se antipsihotičko respiridon. Želim ga izvući. Možda postoji neka trava. Hvala unaprijed. Čekat ću odgovora.

Dobar dan, Margarita!

Hormoni još ne mogu procijeniti, ne znajući dan ciklusa i još jedan važan hormon-LH.

No, kod hiperplazija, prije svega se mora boriti, što ne bi trebalo dobiti na curettageu; i spavanje je bolje, snaga je potrebna djeci i mužu, i za sebe, voljenu:

- 100,0 grama sjeckanog izbojka imele koja je odložena u zdjelu, sipati 500,0 ml 70% alkohola. Zagrijte 3 tjedna u tamnom mjestu na sobnoj temperaturi, potresite povremeno. Pijte 30 kapi 4 puta dnevno, pola sata prije jela. Tečaj - 2 mjeseca, pauze 14 dana i ponavljanje tečaja. Držite najmanje 3 tečajeva godišnje.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Dan prije mjeseca u zbirci prije miješanja dodajte 1,5 tbsp. Bilje Derbennika orijentalnog. Završite s potpunim zaustavljanjem krvarenja.

Grind, uzeti jednako i miješati

-1 tbsp. smjesu se prelije u 300,0 ml. vodu, kuhajte, kuhajte na laganoj vatri 15 minuta, inzistirajte 30-40 minuta. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Za navodnjavanje potrebno je 150,0 ml tople otopine. Udahnite po svim pravilima, punite otopinu špricom ili gumenom kruškom. Lezite u kadi, bacajte noge na stranu (u pozi žene u porodu) i uđite u otopinu u dijelovima, držeći svaki za 1-2 minuta. Na kraju postupka, potopite vatu od pamučne gaze i stavite je preko noći.

Navodnjavanje obavlja od prvog suhog dana ciklusa, 12 puta zaredom i ponovite u sljedećem ciklusu.

Sin. Držimo se na Sikshu. Ako dijete ne postaje smireno, povežite zbirku (pogledajte dolje):

- 1 žlica nasjeckanog bilja gornjišta Siksa sipati 500,0 ml vode u caklini krugu, dovesti do kuhati i pirjati na laganoj vatri točno 7 minuta. Ukloni, hladi. Travnjak iz bujona se ne čisti, držite juhu u hladnjaku. Dobro je ujutro baciti volumen od oko 150,0 ml, piti 2-3 gutljaja barem 5-7 puta na dan. Ponovite svakodnevno sve dok juha ne završi. Zatim ponovo istije istu sirovinu s 500,0 ml vode i kuhajte slično. Kuhajte juhu na taj način sve dok ne postane blijed (2-3 puta), a tek onda upotrijebite nove sirovine. Tečaj - 4 mjeseca bez odmora.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 des.l. mješavina sipati 200.0 ml hladne pitke vode za jedan sat, a zatim donijeti kuhati i sipati u thermos za 2 sata. Izbacivanje, iscijediti i piti 70,0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj je još 2 mjeseca.

USPJEH za sve i prije komunikacije!

Irina, 04/26/18

Mužem je nizak hemoglobin (93 g / l), a mi otkrivamo razloge, tako da noge ili noge jako nabiru. Uz oteklina pokušao se boriti uzimanje broda Sporysh, pritisak je počeo padati (na 90 do 60, puls 56, 59). Koje biljke mogu nabubriti, bez oštrog pada pritiska? Hvala unaprijed za vašu pomoć.

edem na nogama do večeri, jasan znak slabosti srca, i to više nije šala. Ako su stalni i kombiniraju se s anemijom, patologija bubrega ne može se isključiti.

Ako postoji slaba žutica kože, uzrok može biti povećanje jetre.

Nemoguće je isključiti povredu odljeva duž vene ekstremiteta, kao rezultat tumorskog zdjelice.

U svakom slučaju, moramo pogledati ovaj minimum:

Karlica ultrazvuk i želudac, elektrokardiogram, stolica na okultno krv, urin na Nechiporenko, feritin, serumskog bilirubina

1 tbsp. mješavina sipati 300.0 ml hladne pitke vode za jedan sat, a zatim donijeti kuhati i sipati u thermos za jedan sat. Procijedite, ispružiš.

Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Odbaci nakon 7 dana.

2. Ograničite vježbanje, količinu tekućine pijani na minimum (to bi ugasiti žeđ), i soli na 2,0 grama dnevno.

Možda će to biti dovoljno.

25.04.19 Angela

Za mene od 28 godina, visina tijela 172 cm, težina 56 kg. zabrinuti nadutost, plin, umor, i postoje polipi žučnog mjehura. Otkrivena laktaze netoleranciju, a mlijeko i sir uvijek jeli-a nije bilo problema, ali nakon rođenja i odvikavanje obolio nakon konzumiranja mliječnih proizvoda - i zbog toga prošli testove na ovoj netolerancije

Pomozi, molim, da se oporavim

Mikroskopija izmeta: probavljena biljna celuloza +++ / Intracellularni škrob +++ /

Iodofilna flora patološka +++ / Kapljice neutralnog masnog tkiva +

PHAGS: Duodenogastrični refluks žuči. Površinski antralni gastritis. Površni duodenitis. Neizravni znakovi JVP-a

Definicija genetskog polimorfizma - Genotip SS-a, Wed 32,0

Cal na sadržaju ugljikohidrata, uključujući laktozu-0,05%

Autoantitijela su u normalnim granicama

UAC (napisat ću rezultate koji nisu normalni, a ostatak spada u referentne vrijednosti:

Erythrocytes (RBC) 4.02 (Unit 10 * 6 / ul referentni broj 4.06-5.63)

Prosječni sadržaj hemoglobina u eritrocita 34.8 (jedinični pg referenca 23.8-33.4)

Širina raspodjele eritrocita po volumenu. stupanj anizocitoze (RDWC) (jedinica% referenca 12.1-16.2)

Indeks heterogenosti eritrocita, standardna devijacija (RDW-SD) 60,4 (mjerna jedinica mjere 36,5-45,9)

Srednji volumen eritrocita (MCV) 103,1 (mjerna jedinica mjere 73,0-96,2)

Frakcija nezrelih retikulocita (IRF) 0.41 (Jedinica mjere, referentna vrijednost 0.20-0.40)

Prosječna volumen retikulocita (MRV) 128 (referentna jedinica 100-125)

Apsolutne vrijednosti retikulocita (RET) 0.0313 (jedinica 10x6 / ul referenca 0.0221-0.0963)

Trigliceridi (normalno) 0,43 mmol / 1

Kolesterol (normalan) 4,03 mmol / l

HDL (normalno) 1,84 mmol / 1

LDL (normalno) 1,99 mmol / 1

Koeficijent aterogenosti je smanjen 1.2

OAM sve su vrijednosti normalne

Od lijekova propil: Khirabesol 20 mg / Deol / Clarithromycin / Metronidazol Nycomed / Imoflora / Ursosan

Možda nemate netoleranciju prema laktaciji. To je samo mlijeko, to je hrana, a nemoguće ga je kombinirati s mlijekom (na određenoj pozornici). Jetra i gušterače se ne mogu nositi, također se moraju angažirati:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Ukloni, dodajte 1 žličicu. prašaka kurkuma i đumbira i inzistiraju na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 1,5-2 mjeseca.

1.1 U jutarnjim i ručkastim dijelovima bilja možete kapati 8-10 kapi Eleutherococcus tinkture.

3. Selenium aktivan. Tablete 300 mcg. Pijte 2/3 tableta ujutro; ostatke za skupljanje i pijenje 200 mikrograma dnevno.

Kurs-1,5 mjeseca, kontrola TTG i T4 svinja, protutijela na TPO.

3. Prehrana - isključi sve što sadrži kvasac, uključujući kruh; slatki proizvodi voća i plina (grožđe, svježi kupus); svaki tjedan tjubazhi i jesti vrlo redovito. Pijte puno čiste vode za ispiranje bubrega i ograničite unos soli. Izuzmite jela od mesa i ribe, jake juhe.

Dobitak male težine - to će vam pomoći smokve, banane, rižu, krumpir, makaroni krutih sorti; juhe na pileći juhu.

I, dok se probavljanje pod utjecajem prehrane i bilja nije vratilo u normalu, pomogne mu s Mezimom, ili pankreatinom, sorbents.

Uspjesi i prije komunikacije!

25.04.18 Veronica

UPDATE: DOBAR DAN JULIA EVGENEVNA.OGROMNOE TI HVALA DA NIJE označen odbio MENYA.NO LKCHENEIE.UZHE PRTNAMAYU svega što si mi PREDPISALI.TOLUO pitanja iz MENYA.VIAGRY za žene u svjetlu svijeća KOJEM NIGDE.YA zaobići sve ljekarne i farmaceuti reći. ŠTO u ljekarnama na lageru samo muškarci VIAGRA.NO RAZUMIJEM mi kako žena treba viagra. zar ne ?? SVIJEĆE Početak izrade NAKON razjasniti probleme s vama kao esencije od knotweed VRACHOM..A MANDENTKI i slova samo lijep i utješne MENYA.BLAGODARYU za vas DRAGI JULIA EVGENEVNA.PUST Nebeski Otac vam pomaže u VSEM.NIZKY POKOLON VAS ZA strpljenja MNE.ZHDU ODGOVOR O Viagra..

Veronica, dobar dan!

Viagra za žene nalazi se na domaćem tržištu SAD-a. Na ruskom, prema tome, nije.

Svijeće su za ljude, zaista. Ali oni se koriste i za plućnu hipertenziju i za žene u pripremi za IVF! Uzmi ga!

Ili kupite Viagra pilule. Nemaju poda, stavljaju svijeće na recept i stavljaju.

24.04.18 Maria

!Dragi Julia Evgenievna! Moji problemi su: difuzne promjene parenhima jetre prema vrsti lipodistrofije, zhkb, hr. kolektivno tkivo, višestruko kamenje kamenca, hr. pankreatitis, priloektazija, bubreg; difuzne promjene u parenhima štitnjače, čvorove formiranja oba režnja i istoka, ciste lijevog režnja; difuzna fibrocistična cistična mastopatija; mioma tijela maternice u fazi regresije. Ne želim napraviti kirurgije za uklanjanje žučnog mjehura, ne uzimam hormone. Želim da ih promatra phytotherapeutist i dobije kompenzacijski liječenje. Željeli biste biti zapaženi kod vas interno. Vjerno vam Marina

Kontinuirani nadzor - ova usluga planira se u Novosibirsk, gdje se temelje proizvodnja, trgovina i ureda tvrtke.

Počnimo rješavati vaše probleme glavnim alatom tvrtke-on-line:

2. FHM je povezan s štitnjačom. Očigledno, tijelo nema jod. Potrebno-TTG, T4 S., T3 ukupno, antitijela na TPO i Tireoglobulin; volumen žlijezde ultrazvukom; Bilirubin, kolesterol, AST i APF; Vaša težina, visina, dob.

1. Prikupljanje osnovnih biljaka, dopune su moguće rezultatima analiza

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

2. dijeta, gubitak težine, obilje pića tijekom dana jednakim, ne velikim dijelovima; sprečavanje napadaja zhkb

3. Alternativne metode liječenja - pileća žuči u kapsulama, dodatke prehrani Rastvorin, mineralne vode.

4. Službeno sredstvo - Ursofalk i slični pripreme.

Nadam se da ću ispuniti vaša očekivanja, Maria, prije veze!

23.04.18. Lyudmila

Dobar dan! Hvala vam na odgovoru i preporukama (odgovor # 9719249379).

O pitanju menopauze, objasnit ću da je menopauza potpuna, mjesečna koja je završila 2012. Godine, 2017. Godine nakon početka liječenja jetre (hepadif - injekcije i kapsule, bilje) odlaze "mjesečno" 2 tjedna. Oncomarkers (Roma, CA125, CA19-9) uzeo je 2017. godine - rezultati su dobri. Predao se na hormone, pod vašom referencijom - LG - 20,5 mIU / ml, FSG - 29,5 mIU / ml, estradiol - 30,8 pg / ml. Sve što ste imali - počela sam nastupati, pronašla sam trave i yarutku. Reci mi koliko piti ovo bilje na vrijeme? Trebam li nešto prilagodbe?

Štitnjača je euthyroid goiter (postoje čvorovi u oba loza), hormoni su normalni, bliže donjem granici. Uzimam jodni endokrinol i tibura. Što još treba dodati liječenju u smislu štitnjače?

Jetra, žučna kesica, gušterače (hipotenzija, zhkb, kronični pankreatitis) - kolekcija Kamilica, kopriva, sora, mente, ružmarina, immortelle). Nešto što možete dodati ili kombinirati s tim bolestima?

Hvala vam puno!

Lyudmila, dok zbunjenost s pismima još nije gotova, samo u slučaju da duplikatram vaš odgovor. Ako ste ga primili i još nemate pitanja, do sljedeće komunikacije!

Sudeći po hormonima, ne biste smjeli imati plime. Prikupiti piće ne više od 1,5-2 mjesec i staviti stanje jetre na prvo mjesto.

Dijeta, redoviti obroci, obilno piće čiste vode; tyubazh. Mi se udvaramo naš dugotrajni organ!

Nakon 2 mjeseca uzimanja jetre zamijenite ga drugim:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Doplate za piće nastavljaju se i dodaju još jednu:

Rastorin - za brzo otapanje žučnih kamenaca.

Voliš O Travama

Društvene Mreže

Dermatologija